Loggboken

Loggboken

Sjölivet och träbåtar

En liten mysig blogg om livet på varvet och om båtarna som passar förbi....

Nattsudd

Projekt i verkstanPosted by Runar Andersson Thu, April 22, 2010 01:20:13
Hej!

Ja tyvärr så har det inte blivit mycket tid över för bloggande, vilket är jättesynd, men, "Arbete först, nöje sedan" - Skeppsredare O P Anderson ur filmen S/S Martha

Först vill jag bara utge en aggression på oseriösa telefonförsäljare - Grrrrrrr räkna med att få erat självförtroende knäckta om ni ringer!

så, va skönt! Jo jag bygger och bygger och har tonvis med jobb, jätteroligt! Jobbar nu med att bygga en öppen motorsnipa! Men bara nån vecka till innan jag får en virkesleverans till en roddsnipa, ska nämligen bygga en "Torsö-snipa" som ska gå till ett lotteri, hållt av Medelpads sjöhistoriska förening!
Pannan ombord på deras ångare S/S Primus har gjort sitt och nu jobbar dom för att fåå in pengar till en ny panna, denna panna är helt anpassad efter båten och är pelletseldad!!!!!

Dom ska anordna ett lotteri där jag ska tillverka en roddsnipa till första pris, jättekul verkligen och till ett jättebra ändamål! Sånt gillar vi!

-Keep the steam up!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.